Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis stworzony zupełnie przypadkiem. Byłam pewna, że nie uda się ten eksperyment. Baaardzo się zdziwiłam. Biszkopt jest puszysty i bardzo sprężysty.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 103
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 186
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 103
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 186
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1262
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Białka ubiłam na pianę i dodałam erytrol zmielony na puder. Następnie delikatnie połączyłam z żółtkiem i produktami sypkimi. Na koniec dodałam jogurt naturalny. Piekłam przez 35minut w 180st. Funkcja góra-dół.