Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Blok czekoladowy"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 670
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 46
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 220
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 350
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 143
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4629
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 670
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 46
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 220
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 350
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 143
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4629
Składniki
Herbatniki i orzechy pokrusz na dość drobne kawałki.
Zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki wyłożonej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax