Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Masło, wodę, cukier oraz kakao zagotowujemy. Do miski kruszymy ciastka, wafle, wrzucamy bakalie, wyspujemy mleko w proszku.
Zagotowaną mieszankę lekko studzimy. Stopniowo wlewamy do suchych składników, dokładnie mieszamy.
Formę (najlepiej keksówkę) wykładamy folią aluminiową. Przekładamy masę. Wstawiamy do lodówki. Kiedy masa zastygnie wyjmujemy i kroimy na ok 2 cm kawałki.