Do góry

Desery Przepis na:

Blok czekoladowy z bakaliami

Blok czekoladowy z bakaliami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2350 Ocena: 15019

Dodano:

Odsłon: 5385

Najlepsza czekolada domowa. Polecam ten przepis.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Margarynę, cukier, kakao i wodę podgrzać do rozpuszczenie się składników.

  2. Odstawić z ognia, dodać mleko w proszku, pokruszone ciastka i bakalie. Całość szybko i dokładnie wymieszać, przełożyć do foremki wysmarowanej olejem lub folią aluminiową i ostudzić w lodówce.

  3. Całość szybko i dokładnie wymieszać, przełożyć do foremki wysmarowanej olejem lub folią aluminiową i ostudzić w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń