Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kultowe pyszne muffinki w wersji z jagodami
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12829
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7236
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12829
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7236
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Wysmaruj formę do muffinek masłem lub umieść w otworach papilotki lub możesz zrobić papierki samodzielnie z papieru do pieczenia tak jak ja.
W jednej misce umieść suche składniki. Wymieszaj. W drugiej misce połącz mokre składniki razem. I teraz według zasady zawsze łączymy SUCHE składniki z Mokrymi. Wymieszaj drewnianą łopatką. Porcje ciasta wykładaj łyżką. Wstaw do piekarnika na 25 min,