Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Błyskawiczne ciasto cytrynowe"
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 24
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 134
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 314
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 24
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 134
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 314
Składniki
Jajka wbij do miski. Zmiksuj je z białym i waniliowym cukrem na gęstą masę. Dosyp mąkę pszenną, ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia.
Na koniec dodaj pokrojone miękkie masło, wlej sok wyciśnięty z połowy cytryny wraz z kilkoma kroplami zapachu i dorzuć startą skórkę.
Całość wymieszaj i wlej do formy wysmarowanej masłem. Piecz około 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 170°C.
<strong>Przepis nadesłała: Barbara Tracz</strong>Źródło: Kurier TV
Przepisy Desery
Desery
Mazurek pistacjowy
Desery
Ciasto Wiosna-z kremem , śmietanką i galaretkami-kolorowe, idealne na Wielkanoc
Desery
Sernik z rodzynkami
Desery
Ciastka baranki
Mazurek pistacjowy
Mazurek pistacjowy, tarta pistacjowa – jak kto woli. Najważniejsze, że ciasto...
Odsłon: 90
Ciasto Wiosna-z kremem , śmietanką i galaretkami-kolorowe, idealne na Wielkanoc
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 620