Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty serniczek na kakaowym spodzie, na wierzchu gorzka czekolada. Polecam.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 199
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 231
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 369
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 199
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 231
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 369
Składniki
spód; Wszystkie podane składniki wymieszać ze sobą, najlepiej ręcznie zrobić kruszonkę. Kruszonkę wysypać na dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia, docisnąć. Ser krótko zmiksować, dodać jajo, cukry i skrobię. Masę serową wyłożyć na kruszonkę. Piec w 160* 50 minut Na gorącym serniku umieścić kilka kostek czekolady 65%, kosteczki zmiękną i silikonową szpatułką łatwo je rozsmarujemy. Smacznego.