Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty serniczek na kakaowym spodzie, na wierzchu gorzka czekolada. Polecam.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1164
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5888
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1164
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5888
Składniki
spód; Wszystkie podane składniki wymieszać ze sobą, najlepiej ręcznie zrobić kruszonkę. Kruszonkę wysypać na dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia, docisnąć. Ser krótko zmiksować, dodać jajo, cukry i skrobię. Masę serową wyłożyć na kruszonkę. Piec w 160* 50 minut Na gorącym serniku umieścić kilka kostek czekolady 65%, kosteczki zmiękną i silikonową szpatułką łatwo je rozsmarujemy. Smacznego.