Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty serniczek na kakaowym spodzie, na wierzchu gorzka czekolada. Polecam.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
spód; Wszystkie podane składniki wymieszać ze sobą, najlepiej ręcznie zrobić kruszonkę. Kruszonkę wysypać na dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia, docisnąć. Ser krótko zmiksować, dodać jajo, cukry i skrobię. Masę serową wyłożyć na kruszonkę. Piec w 160* 50 minut Na gorącym serniku umieścić kilka kostek czekolady 65%, kosteczki zmiękną i silikonową szpatułką łatwo je rozsmarujemy. Smacznego.