Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe ciasto z naszymi ulubionymi borówkami, leciutkie bez pieczenia.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1425
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1425
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Składniki
1. Galaretki rozpuszczamy każdą w szklance gorącej wody i chłodzimy w lodówce aż stężeją.
2. Wafelki kruszymy do miski.
3. Masło rozpuszczamy, studzimy i łączymy z wafelkami.
4. Wykładamy dno tortownicy.
5. Serki miksujemy mikserem.
6. Dodajemy śmietanę oraz śnieżkę i cukier. 7. Żelatynę rozpuszczamy w małej ilości wody i wlewamy do masy.
8. Masę delikatnie mieszamy z borówkami.
9. Wlewamy na pokruszone wafle.
10. Dekorujemy pokrojonymi galaretkami. 11. Ciasto gotowe. 12. Smacznego.