Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe ciasto z naszymi ulubionymi borówkami, leciutkie bez pieczenia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7963
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 335
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3324
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 611
Składniki
1. Galaretki rozpuszczamy każdą w szklance gorącej wody i chłodzimy w lodówce aż stężeją.
2. Wafelki kruszymy do miski.
3. Masło rozpuszczamy, studzimy i łączymy z wafelkami.
4. Wykładamy dno tortownicy.
5. Serki miksujemy mikserem.
6. Dodajemy śmietanę oraz śnieżkę i cukier. 7. Żelatynę rozpuszczamy w małej ilości wody i wlewamy do masy.
8. Masę delikatnie mieszamy z borówkami.
9. Wlewamy na pokruszone wafle.
10. Dekorujemy pokrojonymi galaretkami. 11. Ciasto gotowe. 12. Smacznego.