Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu. Z porcji wychodzi 12 szt. babeczek.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1159
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5883
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1159
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5883
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, mąkę, proszek, zmiksować. Foremki na babeczki wyłożyć papilotkami, nałożyć porcję ciasta, ułożyć po połówce brzoskwini. Piec 20 min. w temp. 180st. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.