Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu. Z porcji wychodzi 12 szt. babeczek.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2476
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18213
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2476
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18213
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, mąkę, proszek, zmiksować. Foremki na babeczki wyłożyć papilotkami, nałożyć porcję ciasta, ułożyć po połówce brzoskwini. Piec 20 min. w temp. 180st. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.