Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu. Z porcji wychodzi 12 szt. babeczek.
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 69
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 74
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 129
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 122
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 231
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 69
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 74
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 129
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 122
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 231
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, mąkę, proszek, zmiksować. Foremki na babeczki wyłożyć papilotkami, nałożyć porcję ciasta, ułożyć po połówce brzoskwini. Piec 20 min. w temp. 180st. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.