Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny słodki brzoskwioniowo-twarogowy farsz w cieście francuskim...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Brzoskwinie z puszki dokładnie odcedzić z soku. zgnieść (nie mikserem) razem z twarogiem, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Z ciasta francuskiego wykrywać kwadraty, układać farsz i dobrze zlepiać w sakiewki. Piec około 20 min. w 200 stopniach. smacznego.