Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny słodki brzoskwioniowo-twarogowy farsz w cieście francuskim...
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11427
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 62
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7748
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155007
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1083
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11427
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 62
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7748
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155007
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1083
Składniki
Brzoskwinie z puszki dokładnie odcedzić z soku. zgnieść (nie mikserem) razem z twarogiem, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Z ciasta francuskiego wykrywać kwadraty, układać farsz i dobrze zlepiać w sakiewki. Piec około 20 min. w 200 stopniach. smacznego.