Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny słodki brzoskwioniowo-twarogowy farsz w cieście francuskim...
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1655
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3056
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1128
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1912
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1655
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3056
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1128
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1912
Składniki
Brzoskwinie z puszki dokładnie odcedzić z soku. zgnieść (nie mikserem) razem z twarogiem, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Z ciasta francuskiego wykrywać kwadraty, układać farsz i dobrze zlepiać w sakiewki. Piec około 20 min. w 200 stopniach. smacznego.