Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny słodki brzoskwioniowo-twarogowy farsz w cieście francuskim...
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2763
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3923
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 763
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2763
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3923
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 763
Składniki
Brzoskwinie z puszki dokładnie odcedzić z soku. zgnieść (nie mikserem) razem z twarogiem, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Z ciasta francuskiego wykrywać kwadraty, układać farsz i dobrze zlepiać w sakiewki. Piec około 20 min. w 200 stopniach. smacznego.