Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość proste ciasto, ale pyszne. Sporo możliwości smakowych. U mnie ciasto szybko znika. Do ciasta daje różne budynie zależy jaki chce smak lub co mam w domu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przesiewamy
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę
Do jajek dodajemy proszek do pieczenia ,sok z cytryny oraz cienkim strumieniem olej.
Do takiej masy dodajemy przesiany budyń z mąką. Wlewamy do formy. Ciasto ładnie rośnie ,w środku jest puszyste i pyszne.