Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość proste ciasto, ale pyszne. Sporo możliwości smakowych. U mnie ciasto szybko znika. Do ciasta daje różne budynie zależy jaki chce smak lub co mam w domu.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przesiewamy
Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę
Do jajek dodajemy proszek do pieczenia ,sok z cytryny oraz cienkim strumieniem olej.
Do takiej masy dodajemy przesiany budyń z mąką. Wlewamy do formy. Ciasto ładnie rośnie ,w środku jest puszyste i pyszne.