Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser o zróżnicowanych smakiem składnikach
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85268
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10007
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4036
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7130
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85268
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2568
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10007
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4036
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7130
Składniki
Blaszkę 25x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia.Ułożyć warstwę krakersów.
Na krakersach ułożyć maliny.
Budynie rozpuścić w szklance mleka,pozostałą część zagotować z cukrem.Do gotującego mleka wlać budyń,chwilę pogotować .Wyłożyć na maliny.Przykryć warstwą krakersów.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody ,gdy zaczyna tężeć wyłożyć na ciasto.Posypać wiórkami kokosowymi.