Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser o zróżnicowanych smakiem składnikach
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Blaszkę 25x36 cm wyłożyć papierem do pieczenia.Ułożyć warstwę krakersów.
Na krakersach ułożyć maliny.
Budynie rozpuścić w szklance mleka,pozostałą część zagotować z cukrem.Do gotującego mleka wlać budyń,chwilę pogotować .Wyłożyć na maliny.Przykryć warstwą krakersów.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody ,gdy zaczyna tężeć wyłożyć na ciasto.Posypać wiórkami kokosowymi.