Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyjątkowe ciastko, w sezonie najlepiej podać ze świeżymi malinami, znakomite są też z lodami, proste w wykonaniu, musi się udać
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13376
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39601
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13376
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39601
Składniki
1. czekoladę połamać na kawałki, rozpuścić wraz z masłem, 2. jajka i żółtka ubić z cukrem, dodać przestudzona ale płynną czekoladę, wymieszać, dodać przesianą mąkę i kakao, dokładnie wymieszać, 3. foremki do zapiekania lub silikonowe foremki na muffiny wysmarować masłem, posypać odrobiną kakao, nakładać ciasto do 2/3 pojemności, 4. ciasteczka wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 10 min, boki i spód mają być upieczone a środek płynny, 5. podawać zaraz po upieczeniu, na gorąco z dowolnymi dodatkami, smacznego