Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla dzieci na urodziny i nie tylko.Na wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10694
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10694
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Ciasto przekladamy do duzej miski i kruszymy. Nastepnie dodajemy dzem. Smietane kremówke podgrzewamy i goraca wlewamy do czekolady i dobrze mieszamy do rozpuszczenia czekolady i polaczenia skladników. Nastepnie przestygnieta czekolade wlewamy do miski z ciastem i dzemem i wszystko razem zagniatamy na jednolita mase. Odkladamy na bok. W kapieli wodnej rozpuszczamy glazure lub czekolade. Blaszke wykladamy papierem do pieczenia. Z ciasta formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego i ukladamy na blaszce. Patyczek zanuzamy w wczesniej rozpuszczonej czekoladzie i wbijamy kolejno do Cake Popsów. Na ok.40 min.dajemy je do lodówki. W tym czasie rozpuszczamy glazury lub czekolady .
Kazdy Cake Pops zanuzamy w czekoladzie ,poczekac az nadmiar czekolady scieknie i posypujemy posypkami,dekorujemy. Cake Popsy sa gotowe!