Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo- Dużo słodkości. Polecam Ten przepis.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5385
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 906
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5084
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5385
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 906
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5084
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1349
Składniki
Wykonanie: Włożyć do garnka masło, wsypać cukier i kakao, wlać wodę i rozpuścić składniki na wolnym ogniu.
Odstawić po zagotowaniu i wsypać mleko w proszku cały czas mieszając energicznie.
Następnie dodać pokruszone ciastka, bakalie i starannie wymieszać.
Wylać do formy keksowej wyłożonej folią aluminiową- odstawić w chłodne miejsce.