Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo- Dużo słodkości. Polecam Ten przepis.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 197
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 197
Składniki
Wykonanie: Włożyć do garnka masło, wsypać cukier i kakao, wlać wodę i rozpuścić składniki na wolnym ogniu.
Odstawić po zagotowaniu i wsypać mleko w proszku cały czas mieszając energicznie.
Następnie dodać pokruszone ciastka, bakalie i starannie wymieszać.
Wylać do formy keksowej wyłożonej folią aluminiową- odstawić w chłodne miejsce.