Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "„Cheesecake” do góry nogami"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
Owoce włóż do rondelka, wymieszaj z cukrem i podgotuj. Masę owocową ostudź zupełnie i rozłóż na dnie szklanek. Ubij oba rodzaje śmietany z twarogiem, cukrem pudrem i miąższem z wanilii.
Masą napełnij worek cukierniczy i większą część wyciśnij do szklanek na warstwę owoców. Pokrusz herbatniki i wymieszaj z miękkim masłem. Kruszonką posyp deser. Ozdób resztą kremu i herbatnikami.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: średni. Porcja 524 kcal.Źródło: TV14