Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Do omleta potrzebna jest patelnia z metalową rączką, jeśli chcemy włożyć pod grill lub do piekarnika.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1813
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1813
Składniki
Jajka wbić do miski, dodać garść szpinaku, pokrojoną w kostkę paprykę, sól i pieprz oraz oregano.
Wymieszać wszystko widelcem. Przelać na rozgrzaną na średnim ogniu patelnię
i smażyć kilka minut. Następnie posypać po wierzchu startym na dużych oczkach cheddarem i włożyć na 3-5 minut pod do piekarnika z funkcją grill. Można posypać szczypiorkiem lub listkami bazylii.