Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny, odpowiednio słodki, szybki w przygotowaniu chlebek bananowy. Polecam wypróbowanie przepisu. Smacznego ;)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1685
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 257
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 570
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1685
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 257
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 570
Składniki
Składniki ciasta powinny być w temperaturze pokojowej. Mąkę przesiewamy z sodą. W misce rozgniatamy obrane banany widelcem, dodajemy rozpuszczone masło. Dodajemy jajka, cukier i cukier waniliowy. Dodajemy mąkę i mieszamy widelcem do połączenia się składników. Ciasto wykładamy do blaszki (10x20) wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 50 minut w 170 stopniach. Studzimy. Możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego ;)