Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny, odpowiednio słodki, szybki w przygotowaniu chlebek bananowy. Polecam wypróbowanie przepisu. Smacznego ;)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 782
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 782
Składniki
Składniki ciasta powinny być w temperaturze pokojowej. Mąkę przesiewamy z sodą. W misce rozgniatamy obrane banany widelcem, dodajemy rozpuszczone masło. Dodajemy jajka, cukier i cukier waniliowy. Dodajemy mąkę i mieszamy widelcem do połączenia się składników. Ciasto wykładamy do blaszki (10x20) wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 50 minut w 170 stopniach. Studzimy. Możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego ;)