Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Białka oddziel od żółtek. Białka ubij na sztywną pianę. Żółtka ubij z mlekiem, mąką, olejem, proszkiem do pieczenia i solą na gładko. Delikatnie wymieszaj ubite białka z masą z żółtek. Tak przygotowane ciasto na gofry piecz w gofrownicy przez ok 2 minuty, aż uzyskają złoty odcień
Przepis na porcję dla dwóch osób - jedna porcja 490Kcal