Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 532
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3931
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 532
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3931
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Składniki
Białka oddziel od żółtek. Białka ubij na sztywną pianę. Żółtka ubij z mlekiem, mąką, olejem, proszkiem do pieczenia i solą na gładko. Delikatnie wymieszaj ubite białka z masą z żółtek. Tak przygotowane ciasto na gofry piecz w gofrownicy przez ok 2 minuty, aż uzyskają złoty odcień
Przepis na porcję dla dwóch osób - jedna porcja 490Kcal