Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kruche ciasteczka zapraszam na przepis
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 84
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 84
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Składniki
Do miski wlewamy mleko , wodę ,2 jajka ,cukier waniliowy, mąkę pszenną i łyżkę mąki ziemniaczanej. Mieszamy trzepaczką, szybko robi się to ciasto . Następnie w garnku rozgrzewamy olej do 180 stopni Celsjusza, nagrzewamy rozetki w gorącym oleju przekładamy do ciasta maczany i znowu na olej i każde ciasteczko tak smażymy