Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kruche ciasteczka zapraszam na przepis
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11932
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16350
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11932
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16350
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5235
Składniki
Do miski wlewamy mleko , wodę ,2 jajka ,cukier waniliowy, mąkę pszenną i łyżkę mąki ziemniaczanej. Mieszamy trzepaczką, szybko robi się to ciasto . Następnie w garnku rozgrzewamy olej do 180 stopni Celsjusza, nagrzewamy rozetki w gorącym oleju przekładamy do ciasta maczany i znowu na olej i każde ciasteczko tak smażymy