Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka, które rozpuszczają sie w ustach. Przepis od kanału Monika Prezentuje. Zapraszam na film.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Z podanych składnikow zagnieść ciasto , wyrobic ,aby bylo jednolite , rozwałkowac na grubość 0.5 cm ,dowolnymi foremkami wyciać ciastka. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 15 minut. Ciasteczka maja miec złoty kolor. Upieczone ciastka możemy udekorować lukrem lub polewą czekoladową. Ja osobiscie nie dekorowałam. Zrobiłam proste ciasteczka w formie kurczaka na Wielkanoc. Zapraszam na przepisy do mojek książki kulinarnej na Smakerze. Smacznego!