Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, kruche, moje ulubione na przekąskę w pracy i w domu
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1646
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1646
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Składniki
masło utrzeć, dodać resztę składników i zagnieść gładkie ciasto
odrywać po kawału i formować ciastka (podkówki, rogaliki), ewentualnie wycinać foremką
blachę wyłożyć papierem i ułożyć ciastka
piec w 200st.C około 10-15 minut
gotowe