Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, kruche, moje ulubione na przekąskę w pracy i w domu
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
masło utrzeć, dodać resztę składników i zagnieść gładkie ciasto
odrywać po kawału i formować ciastka (podkówki, rogaliki), ewentualnie wycinać foremką
blachę wyłożyć papierem i ułożyć ciastka
piec w 200st.C około 10-15 minut
gotowe