Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne, kruche, moje ulubione na przekąskę w pracy i w domu
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1039
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 960
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12850
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1039
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 960
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12850
Składniki
masło utrzeć, dodać resztę składników i zagnieść gładkie ciasto
odrywać po kawału i formować ciastka (podkówki, rogaliki), ewentualnie wycinać foremką
blachę wyłożyć papierem i ułożyć ciastka
piec w 200st.C około 10-15 minut
gotowe