Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, aromatyczne i zdrowe ciasto. Jest doskonałym dodatkiem do kawy oraz dobrym sposobem na to, aby przekonać nasze dzieci do jedzenia marchewki.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65081
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 413
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5786
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 544
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65081
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 413
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5786
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 544
Składniki
Masło rozpuszczamy w rondelku, chwilę studzimy i dodajemy do niego cukier i jajko. Do miski wsypujemy wszystkie suche składniki: mąkę (ja dodałam żytniej - razowej), płatki owsiane, sodę, pokruszoną czekoladę i orzechy nerkowca. Dodajemy do tego mieszaninę z rondelka i ponownie wszystko mieszamy.
Następnie formujemy ciasteczka i pieczemy przez około 12-14 minut w temperaturze 180 stopni C. Smacznego!