Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wszystkim smakuja
Ciasto jest wegańskie i bezglutenowe. Wykonane z maki kokosowej i mleczka kok...
Odsłon: 1013
Znudziły Ci się klasyczne sosy do makaronu, wypróbuj ten przepis. Jest bardzo...
Odsłon: 1755
Ciasto jest wegańskie i bezglutenowe. Wykonane z maki kokosowej i mleczka kok...
Odsłon: 1013
Znudziły Ci się klasyczne sosy do makaronu, wypróbuj ten przepis. Jest bardzo...
Odsłon: 1755
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto.Po wyrobieniu formujemy z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego.Na blaszce wyłożonej posmarowanym pergaminem lub folią układamy je w dość dużych odstępach bo ciastka urosną.W każdej kulce palcem robimy wgłębienie w które po upieczeniu wkładamy trochę dżemu.