Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3637
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1451
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 162
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 320
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 177
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3637
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1451
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 162
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 320
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 177
Składniki
Z podanych skladnikow zagniesc ciasto,wstawic do lodowki,na conajmniej pol godziny,nastepnie podzielic ciasto na polowe,rozwalkowac jedna czesc,wykrawac szklanka kola,mozna tez tak jak ja zrobilam,wykrawac kwadraty,na nie klasc sliwke(obralam ze skory)i zalepic(,jak widac na fotce).Z podanego przepisu wychodza dwie blaszki ciastek,(dlatego dzielilam ciasto na polowe:)
Piec ok .pol godz. w 180st.
zaraz po upieczeniu posypac cukrem pudrem:)