Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bez glutenu i wszystkim smakuje.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Składniki
Mąkę przesiej (wszystkie trzy), wymieszaj z sodą i cukrem. Dodaj masło Wbij jajka i wymieszaj mikserem. Dodaj czekoladę i zagnieć ciasto dłońmi.
Odrywaj małe kawałki i formuj w kulki jednakowej wielkości. Lekko spłaszcz je na blasze, wyłożonej papierem do pieczenia.
Piecz około 18 minut w temperaturze 180*C
Pozostaw na blasze kilka minut i zdejmij.