Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciasteczka z dodatkiem mlecznej czekolady i płatków owsianych. Znikają jeszcze ciepłe.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34111
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1281
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113567
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34111
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1281
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113567
Składniki
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Czekoladę kroimy w kostkę i dodajemy do masy, zagniatamy. Blaszkę piekarnikową wykładamy papierem do pieczenia. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na blaszkę i lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)