Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu, gdy mamy ochotę na coś słodkiego
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Ciasto rozłożyć na blacie, pokroić na równe kwadraty. Ułożyć w odstępach na blasze przykrytej papierem do pieczenia. Na każdy kwadrat nałożyć po kilka kawałków ananasa. Ciastka posmarować żółtkiem roztrzepanym z mlekiem. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni i piec 15-20 minut na złoty kolor. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.