Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was coś fajnego, niedrogiego a co najważniejsze szybkiego w przygotowaniu, myślę że przepis przypadnie wam do gustu
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Oddzielić białka od żółtek, następnie białka ubić ze szczyptą soli a po ubiciu piany dodawać po łyżce cukru i nadal ubijać. Po ubiciu piany dodać dowolny aromat oraz sok z cytryny
Do ubitej piany wsypać wiórki i wymieszać do połączenia się składników
Z masy kokosowej uformować dowolne ciasteczka i wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 170 stopni piec przez 20 - 25 minut do ładnego zarumienienia
Przygotowane świetnie nadadzą się do kawy i nie tylko