Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
piekarnik rozgrzać do 160 stopni. żółtka i mleko dać do osobnej miski i wymieszać. zetrzeć trochę skórki z cytryny. Do większej miski dać mąkę, masło, skórkę, cukier puder, składniki które zostały wymieszane w osobnej misce i trochę soku z cytryny. Wymieszać. Uformować dowolne kształty i położyć na papierze do pieczenia. piec około 20 min.