Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha z mlekiem i jako przekąska do porannej kawy w pracy:) Zdrowe i słodziutkie:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masło roztopić, przestudzić. Następnie wszystkie składniki połączyć ze sobą i z powstałej masy formować ciacha. Piec w 180 stopniach aż będą złociste i rumiane.
Smacznego:)