Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha z mlekiem i jako przekąska do porannej kawy w pracy:) Zdrowe i słodziutkie:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8118
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8118
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Masło roztopić, przestudzić. Następnie wszystkie składniki połączyć ze sobą i z powstałej masy formować ciacha. Piec w 180 stopniach aż będą złociste i rumiane.
Smacznego:)