Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto francuskie z kiwi i budyniem
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5698
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5698
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Składniki
ciasto kroimy na osiem kwadratów.sklejamy ciasto w rogach każdego - jak na zdjęciu, bo powstały miseczki.przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Jogurt mieszamy z suchym budyniem i cukrem.do miseczek nakładamy masę i układam plasterki kiwi.blachę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 225 stopni i pieczemy 20-25 minut.