Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciastka z pieprzem i orzechami"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Składniki
Z podanych składników zarabiamy ciasto i na godzinę wkładamy do lodówki. Wałkujemy na grubość 0,5 cm i wycinamy ciasteczka o dowolnym kształcie. Pieczemy 12-15 minut w temperaturze 200oC. Zimne najlepiej zamknąć w metalowej puszcze na parę dni, a potem się nimi rozkoszować.
<strong>ekspert Rewii Radzi Hanna Szymkiewicz – doświadczona mistrzyni kulinarna</strong>Źródło: Rewia