Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13109
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14416
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5962
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13109
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14416
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5962
Składniki
Ciasto francuskie pokroić na kwadraty.Na środku każdego kwadratu położyć plaster ananasa. Ciastko naciąć jak na zdjęciu i złożyć.Resztki ciasta ułożyć na ananasie.Gotowe ciastka wstawić do piekarnika nagrzanego do 200°, piec ok. 18 minut.