Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W oryginale na krakersach - niestety dla mnie krojenie takiej wersji jest bardzo męczące..
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 214
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20298
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 214
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20298
Składniki
Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, następnie żółtka, później mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Upiec biszkopt.
Budyń: Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu. Pozostawić do ostygnięcia. Następnie masło utrzeć z cukrem pudrem, partiami dodawać wystudzony budyń.
Śmietanka: Śmietankę ubić z cukrem do sztywności.
Przełożenie: biszkopt - masa budyniowa - krakersy - masa kajmakowa - krakersy - ubita śmietanka - starta czekolada