Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybkie i smaczne ciasto lekko wilgotne o intensywnym bananowym smaku a do tego czekolada i chrupiąca kruszonka.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę.
Do miski wbij jajka dodaj sól, cukier, cukier waniliowy, zmiksuj wszystko razem dodaj rozgniecione banany , pokrojoną czekoladę,dolej mleko i masło na koniec dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Wszystko dokładnie wymieszaj.Blaszke o wymiarach 25x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej połowę ciasta na to posyp połowę kruszonka,a na nią wylej druga część ciasta wierzch posyp resztą kruszonki.Piecz około 35 minut w temperaturze 180st.Smacznego.