Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste i smaczne ciasto bez użycia miksera i z małą zawartością cukru :)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem,sodą i solą.Dodać cukier,posiekane migdały i żurawinę.Wymieszać.Dodać masło i zagnieść .Ciasto będzie bardzo suche,w formie grudek.
Banany obrać ze skóry i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać do nich jajka i dokładnie rozmieszać widelcem. Masę bananową wymieszać dokładnie z ciastem i wylać do formy. Piec w temp. 180 st ok 60-70 min (do suchego patyczka) Smacznego:)