Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma przy nim dużo pracy a bardzo dobre:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 49
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 232
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 49
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 232
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj.
Biszkopt przekroić wzdłuż.
Masa: Margarynę utrzeć na puch, dodać cukier puder, mleko w proszku i serki homogenizowane.
Połowę masy wyłożyć na biszkopt, ułożyć na nim biszkopty okrągłe, nasączyć dosyć mocno kawą cappuccino. Przykryć druga połową biszkopty, druga część masy, biszkopty mocno nasączone(mogą być nawet lekko wilgotne), posypać ładnie kakao
Smacznego!!!