Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywnie cytrynowe ciasto do przygotowania w kilka minut.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Składniki
Masło i cukier puder ucieramy na puszystą masę. Dodajemy jajka i aromat. Wszystko dokładnie mieszamy.
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia i dodajemy stopniowo do masy. Na koniec dolewamy mleko.
Formę wykładamy papierem do pieczenia (mała keksówka) i wlewamy ciasto. Pieczemy 45 minut w 170 stopniach. Po ostygnięciu posypujemy cukrem pudrem.