Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest przepis na prodziż ale do piekarnika jest podobnie:)
Jedna miska,łyżka,szklanka,prodziż
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 31
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 31
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Składniki
1.dodać wszystkie suche Składniki I wymieszać
do suchych składników dodać mokre I dokładnie wszystko razem wymieszać
Piec:45 min nie dłużej bo będzie suche Poczekać od 1h i 30 min do 2h aż będzie zimne Aby nie opadło wcześniej też nie otwierać