Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8629
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8629
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Sypkie produkty oprócz galaretki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem i wysypać połowę sypkiego poduktu. Gruszki obrać,pokroić na małe cząstki,dodać galaretkę i wymieszać. Wyłożyć na sypką warstwę,przykryć drugą polową. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!