Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3121
Składniki
Sypkie produkty oprócz galaretki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem i wysypać połowę sypkiego poduktu. Gruszki obrać,pokroić na małe cząstki,dodać galaretkę i wymieszać. Wyłożyć na sypką warstwę,przykryć drugą polową. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec do złotego koloru.
Smacznego życzę!