Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od mojej serdecznej przyjaciółki. Miłe zaskoczenie:)
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 23
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 795
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 172
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1783
Najlepsza sałatka na święta, szybka, prosta i bardzo smaczna.
Odsłon: 2770
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 23
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 795
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 172
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1783
Najlepsza sałatka na święta, szybka, prosta i bardzo smaczna.
Odsłon: 2770
Składniki
Kruszonka - połączyć wszystkie składniki kruszonki. Nie ugniatać, ma być sypka. Odstawić do lodówki na ok.15-30 minut. Potem podzielić kruszonkę na dwie części. Jedną część wyłożyć na dno formy (mała tortownica).
Teraz masa:) Wszystkie składniki masy wymieszać. Nie trzeba ubijać (z wyjątkiem piany oczywiście;) ). Masę wylać na wyłożoną na dnie formy kruszonkę. Na wierzch wysypać resztę kruszonki.
Piec w temp.160 stopni 50-60 minut. Uważać na kruszonkę, żeby nie przypaliła się;) Smacznego!