Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
osładzajmy sobie ten trudny czas koronawirusa
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99318
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1953
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5797
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5797
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99318
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1953
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5797
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5797
Składniki
Całość miksujemy chwilkę aż się składniki ze sobą połączą.Oprócz jagód i budyniu.Dopiero po zmieszaniu dokładamy jagody bez syropu i mieszamy łyżką.Syrop można wykorzystać do soku z gumijagód.Do foremki o wymiarach 24×24 cm wlewamy ciasto
Budyń gotujemy zgodnie z zaleceniem opakowania. Przestudzony budyń nakładamy łyżką na wierzch ciasta. Piec około 45 minut w temp. 180 stopni.