Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
osładzajmy sobie ten trudny czas koronawirusa
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2753
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3247
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2753
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3247
Składniki
Całość miksujemy chwilkę aż się składniki ze sobą połączą.Oprócz jagód i budyniu.Dopiero po zmieszaniu dokładamy jagody bez syropu i mieszamy łyżką.Syrop można wykorzystać do soku z gumijagód.Do foremki o wymiarach 24×24 cm wlewamy ciasto
Budyń gotujemy zgodnie z zaleceniem opakowania. Przestudzony budyń nakładamy łyżką na wierzch ciasta. Piec około 45 minut w temp. 180 stopni.