Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto jogurtowe z jeżynami"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 119
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3726
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 876
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 119
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3726
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 162
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 876
Składniki
Wymieszaj żółtka, olej, budynie, proszek do pieczenia. Wlej jogurty, wymieszaj. Białka ubij na sztywno z cukrem. Połącz przygotowane .
Okrągłą formę wyłóż papierem do pieczenia. Rozłóż na niej biszkopty. Wlej masę jogurtową. Wierzch posyp jeżynami lub innymi owocami. Piecz ciasto ok. 60 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Bella Relaks