Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie ciasto o smaku kajmakowo-porzeczkowym bez pieczenia idealne na różne okazje i przyjęcia.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 220
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20318
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 220
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20318
Składniki
Blaszkę o wymiarach 20x30 wyłóż folią spożywczą. Miękkie masło utrzyj na puszystą masę dodaj masę kajmakową. Utrzyj puszysty krem.
Na dno blachy wyłóż warstwę krakersów, posmaruj je dżem z czarnej porzeczki następnie część masy kajmakowej.
Kolejną warstwę krakersów, dżem z czarnej porzeczki, masę kajmakową. Układaj do wyczerpania składników. Wierzch posyp pokruszonymi krakersami.
Ciasto wstaw do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego.