Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 191
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104532
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9053
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 191
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104532
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 342
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9053
Składniki
jajka wbić do miski, dodać kefir, olej, dżem i cukier, wszystko razem zmiksować. Produkty suche: mąka, kakao i sodę połączyć i wymieszać razem, następnie dodać je do produktów mokrych stopniowo dosypując i miksując. Na końcu miksowania dodać posiekane orzechy i wymieszać razem. Ciasto przelewamy do formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w nagrzanym piekarniku 180stC przez ok 50 minut. Po upieczeniu wyjmujemy ciasto z blachy i przestudzone posypujemy cukrem pudrem.