Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pozostałych dwóch bardzo dojrzałych bananów i kaszy manny powstało pyszne, dietetyczne ciasteczko:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Wszystkie składniki suche mieszamy w misce, następnie dodajemy mleko i jajko. Mieszamy na masę.
Piekarnik nagrzewamy do temp. 170 stopni (góra - dół). Naczynie żaroodporne o średnicy 15 cm smarujemy odrobiną masła. Wlewamy 1/2 masy. Na to kroimy obrane banany w cienkie plasterki. Na górę wylewamy resztę masy.
Pieczemy przez około 50 minut (do suchego patyczka). Po upieczeniu pozostawiamy do ostygnięcia. Smacznego:)