Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10374
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12813
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10374
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12813
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
biszkopt kakaowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia kakao , wymieszać upiec biszkopt ,jak wystygnie przekroić na pół
biszkopt kawowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę proszek do pieczenia kawę rozpuszczalną, wymieszać upiec biszkopt, jak wystygnie przekroić na pół
do jednej szklanki mleka wsypać obie mąki cukry, dwie szklanki mleka zagotować wlać mieszankę budyniową i ugotować budyń, jak przestygnie utrzeć z margaryną , pod koniec ucierania wsypać szklankę kawy cappuccino w proszku i dobrze utrzeć. Biszkopty posmarować masą i udekorować polewą czekoladową