Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z superową wkładką orzechowo- jabłkową. Pierwszy raz robiłam i bardzo mi smakowało :))
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 994
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 227
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka mieszamy, dodajemy odciśnięte jabłka, mąkę pszenną, rodzynki, proszek do pieczenia i orzechy mieszamy. Wykładamy na formę 25/36 i pieczemy do 40 minut w 180 stopniach. Na spód dajemy wafel na niego dowolną masę budyniową na to ciasto, masę i na wierzch wafel.