Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blyskawiczne ciasto o pieknym, korzennym aromacie, pyszne
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 277
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 43
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 277
Składniki
1. do miski wsypac make, cukier, kakao, przyprawe do piernika, sode i szczypte soli, wymieszac, dodac jajko, olej, mleko i kilka kropli aromatu, miksowac do polaczenia skladnikow, dodac dzem i bakalie, wymieszac dokladnie lyzka, 2. foremke keksowa wylozyc papierem do pieczenia, wylac ciasto, wyrownac, wstawic do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 60 min, (sprawdzic patyczkiem), po przestudzeniu polac polewa lub posypac cukrem pudrem smacznego